Drömmen, söndag och åska

Publicerad 2016-07-31 22:20:00 i Lantliv, Renovering - Drömmenhuset,

Imorse vandrade vi runt i drömmen, iförda pyamas och med morgonrufsigt hår.
Vi försöker lösa en massa mysterium i blivande köket men blir aldrig klokare. Det är liksom samma fundering vi kört fast på.
Det är faktiskt bland det bästa jag vet, att vandra runt i drömmen och drömma mig bort. Tänk att vakna upp till denna fina utsikt, över ängar och Londondimma över skogarna. Skulle gärna få bort lite tallar från gården men det får bli sen.
Den här utsikten kommer inte heller att vara helt fel att sitta och blogga framför. Just nu är blivande fönstergluggen igentäppt med plast.
Sedan har vi hjälpt Fredriks syster att flytta och fick i gengäld god middag, så kul att ha dem i byn numera!
 
Sedan avverkade vi ett pass på stallgolvet (måste visa er sen!), fick besök av grannflickan med kompis som ville klappa hästar också, så mysigt!
Sedan drog det ihop sig till riktigt oväder, ett åsk-il med tillhörande strömavbrott. Jag kastade mig ut i foppatofflor, tshirt och arbetsbyxor för att få in hästarna. Sedan spenderade jag kvällen där i mörket på ett gäng hästtäcken. Mysigt med kallt och lite läskigt ibland när det skallrade i rutorna.
Men nu är det söndagskväll, luften är ny, fräsch och ren, imorgon är det ny vecka, ny månad och jobbet med drömhuset fortsätter!
 
Kram!

Om

Min profilbild

Isabell, 26 år, Skråmträsk. Mellan sjön, byavägen och skogen ligger vår backe. Backen vi köpte 2015 som nu håller på att förvandlas till vårt drömboende. Här renoverar vi Drömmenhuset från 1864, bor i lilltorpet från 1909 och pysslar på med ekonomibyggnaderna - ladugården som blir till stall, logen, timmerboa och bagarstugan. Här bor vi, Fredrik och jag, tillsammans med mina två hästar Årvak och Fapriola, hönsen och tuppen Caesar samt katten Knut. Följ med på vår renoveringssaga!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela