Näsvallens Fapriola

Publicerad 2016-08-13 00:58:00 i Hästen, ponnyn och stallet,

 
 
I söndags kopplade vi på den nytvättade hästtransporten och åkte iväg för att hämta hem vår nya familjemedlem! Årvar blev så otroligt glad direkt han såg henne, liksom kärlek vid första ögonkastet! Lilla damen tjöt lite men det var inga dumheter från någon av dem.
 


Nu har hon hunnit bo hos oss i fem dagar. Fina Fapriola, hon är 104 cm hög och 21 år gammal. Jag hoppas att det blir många, fina år hos oss, få leva det härliga pensionärslivet!

 
Jag har redan kört henne, longerat henne och låtit min lilla fyraåriga systerdotter rida på henne, hon är så positiv till arbete! Det känns verkligen skönt i mattehjärtat att ha två egna hästar på gården som dessutom verkar gilla varandra mycket.


Gårdens sötaste lilla dam!
 
Kram!
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Isabell, 26 år, Skråmträsk. Mellan sjön, byavägen och skogen ligger vår backe. Backen vi köpte 2015 som nu håller på att förvandlas till vårt drömboende. Här renoverar vi Drömmenhuset från 1864, bor i lilltorpet från 1909 och pysslar på med ekonomibyggnaderna - ladugården som blir till stall, logen, timmerboa och bagarstugan. Här bor vi, Fredrik och jag, tillsammans med mina två hästar Årvak och Fapriola, hönsen och tuppen Caesar samt katten Knut. Följ med på vår renoveringssaga!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela